Smrt třikrát jinak - Kafka, Rostislav (2024)
John Connors je úspěšný muž. Jenže štěstí je vrtkavé. Dcera tragicky zahyne, manželka vážně onemocní a on je obviněn z brutální vraždy přítelkyně. Všechny důkazy jednoznačně svědčí proti němu. Opravdu se tento muž v seniorském věku stává prodlouženou rukou ďábla? A vrátí se mu někdy paměť, která ho opustila v nejkritičtější chvíli jeho života? A vyřeší detektiv Harry Brell záhadu uzamčeného pokoje? Klasická detektivka, kde je řešení „tak prosté.“