Poe a Lars - Gourley, Kashelle (Bambook, 2025)
Veselý obrázkový příběh o neobvyklém přátelství holčičky a ledního medvěda. Poe je vynalézavá dívenka žijící v zasněžené Arktidě. Přestože si užívá života, touží po společnosti. To všechno se ale jednoho dne změní, když do jejího domku vrazí Lars, nevrlý a hladový lední medvěd (a ne zrovna nejšikovnější lovec), a domeček jí zničí. Poe medvědovi nabídne, že když jí domek opraví, naloví mu na oplátku něco k snědku. Nakladatelská anotace. Kráceno.