Léto v lese - Kulot, Daniela, 1966- (Albatros, 2025)
Letní příhody myšky, lišky, havrana a veverky v obrázkové knížce. To je ale horko! Myška, liška a havran padají vedrem. Veverka ví, co dělat. Hop do studeného jezera! Ostatní váhají, nechtějí si namočit kožíšky. Ale ouha, veverka má potíže, co teď?