Péče o domácí mazlíčky : interaktivní mluvící kniha - Hradská, Marcela (Kouzelné čtení, 2025)
V dětské knize Máme doma mazlíčka z edice Kouzelné čtení veterinář Oto Ocásek vysvětlí, jak se starat o domácí mazlíčky. Spolu s kocourem Hubertem a zvířecími kamarády, psem Chlupem a křeččicí Rozárkou, vám povypráví o tom, jak to tenkrát bylo, když Kryštůfek našel štěně a přivedl ho domů.