Poznáváme svět kolem nás : kontrastní kniha - Baruzzi, Agnese, 1980- (Drobek, 2025)
Černá, bílá a červená jsou první barvy, které miminka dokáží rozeznat. Tato kontrastní kniha plná půvabných ilustrací podpoří jejich fantazii a pomůže se zrakovým rozvojem. Obsahuje obrázky zvířat, dopravních prostředků i hraček, jež děti dobře znají.