Zlaté siluety - Lølix, Vincent (Tribun EU s.r.o., 2023)
Jak na svůj život nahlíží noční můra? Co je zapotřebí k tomu, aby se chlapec proměnil v jelena? A kým ve skutečnosti jsou hosté Vánoční večeře? Každý člověk, i ten nejobyčejnější z nás, má svůj vlastní stín a v něm se skrývá víc, než by se prostému oku mohlo zdát.