Sesterská bouře - Nachtmanová, Petra, 1972- (Petunky, 2021)
Milostná romance odehrávající se v historických kulisách šestnáctého století. Jan Ludwig z Luzin propadl lásce k nádherné Arlidě, která ho objevila na francouzském pobřeží, když se mezi skalisky převrhl člun patřící lodi Gabrielle. Zůstává na čas ve Francii u přátel a jednou se jejich osudy znovu propojí. Tajemná kráska ho doslova očaruje, ale zlomí mu i srdce, když ho opustí. Nechává mu na starosti jejich společnou dceru Melissu, kterou však provází nemilé prokletí. Nakladatelská anotace. Kráceno.