Fuga mýho života - Fido, Petra (Petunky, 2024)
Young adult román o zářivých nadějích a tvrdých pádech. Christophe byl normální, tak trochu trhlý kluk, který miloval koně a hudbu. Vším mu byly hodiny klavíru u paní Monierové a klisna Sheba, o kterou se staral. Díky výjimečnému hudebnímu talentu na něj čekala zářivá budoucnost slavného klavíristy... Ve třinácti letech se mu však drasticky změnil život. Po nějaké době viděl útěk z domova jako jediné východisko, takže se ocitl přímo v srdci romantické, ale zároveň drsné a nepředvídatelné Paříže. Jeho přítel Fabien ho v těžké situaci nenechává samotného. Brzy se dávají dohromady s partou amatérských muzikantů a Christophe se docela dobře uchytí ve světě modelingu... Druhou stranou mince jsou tvrdé drogy. Pomůže Chrisovi osudová láska, nebo spadne až na samé dno drogové závislosti? Nakladatelská anotace.