Rozcestí osudu - Ross, Emilly, 1991- (Petunky, 2023)
Na osudových rozcestích se ocitá mladá, tak trochu nepoučitelná hrdinka milostné romance české autorky. Minulost dala Sáře dost zabrat. Stále však touží po štěstí a hřejivé náruči muže, který ji bude milovat stejně jako ona jeho. V den její vysněné svatby ale vyplují na povrch skutečnosti, které ji doslova srazí k zemi. Utíká na jediné místo, kde nalézá vnitřní klid. Na hřbitov s hrobem své maminky. Právě na místě zatoulaných duší nalézá, co by nikdo nikdy nečekal. Odkryje odpovědi na mnohé své otázky a někdo přijde na rozcestí, aby jí pomohl nabrat jiný směr. Kdo je ten, jenž ovlivní její budoucnost? Najde štěstí, lásku, vřelou náruč a zbaví se své tíživé bolesti? Možná jen osud přichystal krutý střet se stíny minulosti... Nakladatelská anotace.