Žoldačka Darja - Němec, Vladimír, 1958- (Poutník (Klub Julese Vernea). Malá knižní řada, 2014)
Autor je dlouholetým přispěvatelem méně rozsáhlých prací fantastického žánru a nyní přichází se svým debutovým románem v duchu sword and sorcery s pořádně drsnou bojovnicí, i když trošku nešikovnou čarodějkou Darjou.