Po hlavě do podivna - Heš, Martina, 1988- (Pointa, 2023)
Leila a Viky jsou spřízněné duše. Jedna má dvě děti a druhá žije single. Je jim třicet tři a osamělé večery společně zapíjejí kolagenovým drinkem. Pak Leila skočí po hlavě do podivna. Odletí do země saun, její svět se rozpadne a znovu poskládá. Příběh o hlubokém přátelství a stýskání po něčem, co zmizelo tak náhle, že už ani nevíš, jestlis to vůbec měla. O vnitřní odvaze, kterou Finové označují slovem sisu. O hledání sama sebe, po mateřské i bez ní, v Helsinkách i v Praze. O tom, že změnit se může všechno, ale to důležité zůstane s námi. Nakladatelská anotace. Kráceno.