Dej mi šanci - Mack, Becka (Ikar, 2025)
Romance ze sportovního prostředí, v níž se špičkový hokejista, považovaný za neodolatelného, avšak i samolibého lamače dívčích srdcí, promění v zamilovanou a citlivou lidskou bytost. Carter Beckett je nejlepší hráč NHL. Jeho kariéra je na vrcholu a o ženy nemá nouzi. Co víc si může přát? Olivii Parkerové nejsou profesionální hokejisté cizí, její nejlepší kamarádka ostatně s jedním chodí, nicméně ona o žádného z nich nemá zájem - bez ohledu na to, jak je sexy. Dramata nemá zapotřebí. Proč by měla zbytečně hladit ego arogantnímu sportovci? Jakmile Carter Olivii potká, nedokáže myslet na nic jiného. K jeho smůle je však ona pekelně odhodlaná držet si ho od těla. Možná je načase, aby na tom Carter zapracoval... Nikdo přece neřekl, že musí hrát fér. A on vážně chce, aby mu Olivia dala šanci. Nakladatelská anotace.