Odměna pro druhého - Rývorová, Alžběta (Pointa, 2024)
Dobrodružství ve středověkých kulisách pro dospělé, kteří ještě nezapomněli na chvíle, kdy se dětský svět začal komplikovat, a přesto neztratili smysl pro humor. Středověká pohádka pro dospělé, kde místo kouzel hýbou světem intriky, zlá čarodějnice je ambiciózní nymfomanka a lidé si jdou za svým i přes mrtvoly. Benedikta, Zuzku a Martina svedla dohromady náhoda a královský turnaj. Stránku po stránce ztrácejí svou naivitu při konfrontaci s dospělým světem, jejich dětská bezprostřednost a odvaha naštěstí zůstávají nedotčeny. Napínavé dobrodružství pro všechny, kteří věří, že s humorem a troškou kuráže se dá zvládnout všechno. Nakladatelská anotace.