Amari a Velká hra - Alston, B. B. (Jota, 2023)
Pokračování fantastické trilogie o dvanáctileté Amari. Potom, co se jí vloni povedlo najít svého ztraceného bratra a zachránit celý svět, doufá, že další rok na Úřadu pro nadpřirozené záležitosti bude hračka. Jenomže ani letos Amari neví, kam dřív skočit: nový ředitel razí přísnou protičarodějnou propagandu, ostatní mladší agenti se ji snaží ve všem trumfnout a kletba jejího staršího bratra Quintona se den ode dne zhoršuje. A když jí k tomu tajná Liga čarodějů nabídne, aby se postavila do čela a vedla všechny čaroděje v boji proti útlaku, Amari nezbývá než odmítnout. Už tak toho má až nad hlavu. Jenže ve chvíli, kdy se Amari rozhodne nabídku nepřijmout, dostane šanci další čaroděj, který má s Ligou nebezpečné plány. A to mladá čarodějka nemůže dopustit. Nakladatelská anotace. Kráceno.