Tajná dračí škola - Skye, Emily (Bookmedia, 2024)
Začátek dobrodružné fantasy série, ve které je chlapec Henry vybrán, aby se stal dračím jezdcem. Henry je zapálený fotbalista a zrovna se svým týmem vyhrál školní zápas. Sní o tom, že si jej najde hledač talentů a on se stane profesionálním hráčem. Krátká návštěva mu ale život otočí naruby a on se naopak stane dračím jezdcem. Jeho nejbližší parťák je mohutný drak, se kterým měl vytvořit magické pouto. Jenže to se nepovedlo a Henry hledá cesty, jak všechno napravit. Nakladatelská anotace. Kráceno.