Tajná dračí škola. - Skye, Emily (Bookmedia, 2024)
Pokračování dobrodružné fantasy série, ve které je chlapec Henry vybrán, aby se stal dračím jezdcem. Když Henry naváže magické pouto s drakem Fénixem, jeho život se změní k nepoznání. Přestože cesta k tomu, stát se dračím jezdcem, není snadná, Henry se brzy ukáže jako schopný jezdec a vše se zdá být na dobré cestě. Alespoň dokud v hlavě neuslyší zoufalé volání o pomoc. Henry neváhá a s podporou přátel se vydá na riskantní výpravu za záchranou draka uvězněného v žaláři. Nakladatelská anotace. Kráceno.