Pán močálu - Ortega, Lucie, 1985- (Fragment, 2025)
Pokračování fantasy příběhu Světla nad močálem. Po své smrti zůstává Diviš uvězněný mezi světem živých a mrtvých, kde mezi démony přírody získává nové přátele i bohatství. Jeho nový svět se ale kvůli lidské rozpínavosti ocitá v nebezpečí... Po nečekané smrti střelou do srdce zůstal Diviš uvězněný na Prahu, místě mezi světem živých a mrtvých. Stal se bludníkem a dostal jméno Nemoj. V močálu si vybudoval palác, získal bohatství a mezi démony přírody nalezl přátele. Teď je ale jeho nový domov kvůli lidské rozpínavosti v ohrožení a on je odhodlaný chránit jej za každou cenu. Hnaný nenávistí k těm, kteří mu kdysi ukřivdili, vyhlašuje lidem válku - a udělá cokoliv, aby v ní zvítězil... Nakladatelská anotace.