Tma pod srdcem - Ortega, Lucie, 1985- (Fragment, 2022)
Pokračování fantasy příběhu Světla nad močálem. Před bludičkou Lenou vyvstává nová mise. Za událostmi z minulého léta by Lena nejraději udělala tlustou čáru. Nečekaná žádost o pomoc ji však přivede zpět do Lukášova penzionu, kde odhalí znepokojivé tajemství. Kvůli němu se vydává přes Temný Nav k Ostrovu neviňátek, aby našla duši nenarozeného dítěte. Kostějovo království je ale nebezpečnější než kdy dřív a Leně by se velmi hodila Divišova pomoc. Dokáže úkol splnit? Odolá nové hrozbě, která se Temným Navem šíří? Nakladatelská anotace.