Baletní střevíčky. - Masini, Beatrice, 1962- (Knižní klub, 2007)
V taneční škole, kde se Zoe a její spolužáci učí prvním baletním krokům, se pořád něco děje. Teď zrovna si mladí tanečníci a tanečnice musí zvyknout na novou učitelku Alicii, která na několik měsíců zastoupí Madam Olenskou. Lucas dostává svou první velkou příležitost: má se účastnit konkurzu na roli v novém představení? Aliai má problémy a Laila si jako obvykle neodpustí své malé zlomyslnosti.