Baletní střevíčky. - Masini, Beatrice, 1962- (Knižní klub, 2007)
Diletta je nová žákyně baletní školy. Pochází z dosti vzdáleného městečka, a tak jí Zoe nabídla, aby bydlela u nich. Ale teď má pocit, že je stále pod dohledem, a navíc se cítí povinna zahrnout Dilettu do všeho, co podniká, včetně setkání s kamarády. A jako by toho nebylo dost, madam Olenska je s jejich třídou nespokojená, což v mladičkých baletkách vzbudí spoustu pochybností.