Angličtina pro děti : zábavné rýmovačky - Krejčí, Henrieta (Angličtina pro děti, 2008)
Angličtina hrou! Ideální pomůcka pro nejmenší žáčky začínající s angličtinou. Spojení básniček a anglických slovíček pomáhá jejich snadnému zapamatování. Děti se pomocí jednoduchých rýmů snadněji naučí nová anglická slovíčka. Veršíky s dětmi mohou procvičovat nejen rodiče doma, ale i učitelky v prvních třídách základních škol. Knížka je doplněna krásnými ilustracemi.