Stehy, švy a jiné detaily : ilustrovaný průvodce technikami šití a materiály - Knight, Lorna (Slovart, 2008)
Příručka je neocenitelným zdrojem informací pro šití na všech úrovních. Provází základními technikami ručního i strojového šití, od stehů a zapošívání až po textilní materiály a druhy švů. Začátečníci v ní naleznou návody na základní postupy, doplněné názornými fotografiemi a nákresy, zkušeným ukáže nové možnosti.