Soudy lásky : příběh Eleonory Akvitánské - Plaidy, Jean, 1906-1993 (Baronetka, 2006)
V novém románu skvělé vypravěčky historických příběhů ožívá jedna z nejúchvatnějších a nejtemperamentnějších žen minulosti. Eleonora Akvitánská by byla mimořádnou postavou v každé době, ale ve dvanáctém století skutečně vynikala.