Vyvolená dáma : Klub Bastion - Laurens, Stephanie (Baronetka, 2008)
Tristan Wemyss, hrabě z Trenthamu, je v úzkých. Musí se do roka oženit, jinak přijde o dědictví. Když už to musí být, nechce se spolehnout na dohazovačky, vybere si podle svého vkusu a jeho volbou se stane krásná Leonora Carlingová ze sousedství, navíc oduševnělá a vášnivá, která však bohužel zatím o manželství nechce ani slyšet...