2 veselé pohádky - Doskočilová, Hana, 1936- (Albatros a.s., 2008)
Všechno se stalo ze dne na den: vyschla voda v potoce, v rybníce i řece. A kdože to způsobil? Drak Barborák! Jak to s ním a s vodou dopadlo, prozradí první pohádka. Ta druhá vypráví o jednom popleteném králi. Když se ráno probudil, provedli něco neuvěřitelného... a všichni začali hledat ztraceného panovníka Kulajdu. Jestlipak ho najdou?