Gentlemanova čest : Klub Bastion. - Laurens, Stephanie (Baronetka, 2008)
Sezona je na spadnutí, a tak je druhý člen Klubu Bastion, vysoký a pohledný Anthony Blake, vikomt z Torringtonu, cílem všech dohazovaček. Ale nic, co mu nabízejí, v něm nebudí zájem, avšak přece jedna slečna je výjimkou... Zoufalství přinutilo Alicii, rozhodnou ale nemajetnou, aby chladnokrevně zařídila pro svou mladší sestru výhodný sňatek. Předstírajíc, že je vdovou, je paní Carringtonová ideální gardedámou, až na to, že ty obvykle nebývají obviněny z vraždy. Instinkt napovídá Tony Blakeovi, když uvidí Alicii nad mrtvým tělem, že je nevinná. Jeho konexe mu umožňují ovlivňovat vyšetřování a jeho společenské postavení pak poskytnout jí veřejnou podporu. Nicméně, není to jen čest, co jej nutí chránit ji, a použije všechen svůj šarm, aby Alicii získal.