Mé sny voní stády koní : povídky o koních - Lažanská, Iveta, 1970- (Erika s.r.o., 2008)
Jak už název říká, zůstává spisovatelka a zkušená jezdkyně věrná svému oblíbenému tématu. Tenkrát píše o dívkách a ženách, jejichž celoživotním snem je mít vlastního koně.