Pomsta - Schwartz, John Burnham, 1965- (Víkend, 2008)
Stáváte se svědky napínavého příběhu, thrilleru o touze po pomstě a všudypřítomném násilí v našem životě, příběhu dvou mužů, Ethana a Dwighta, do jejichž životů zasáhla nečekaná smrt. Rodinná oslava skončí tragédií, neznámý muž nezvládne zatáčku, smrtelně zraní Ethanova syna a zbaběle ujede. Pod tíhou událostí se Ethanovi rozpadá celý jeho dosavadní život. A jak se zdá, policie nedělá vůbec nic, aby vraha dopadla! Dwight je právník a otec desetiletého Sama. Styk s ním mu soud po rozvodu omezil jen na neděle. Ani z toho Samova matka moc velkou radost nemá. A to se jednoho dne syn vrátí potlučený. Prý s tátou přejeli velkého psa ...