Safira : deník harémové otrokyně - Saalih, Mariyah (Klokan, 2009)
Safira vstoupí do služeb velkého šejka, aby vyučovala jeho děti. Pán je uchvácen její krásou a žádá si ji do svého harému. Dívka je zasvěcována do umění fyzické lásky a během dlouhých příprav prahne po jeho dotecích...