Emily Strange. - Reger, Rob (Albatros a.s., 2009)
Emily Strange ke záhadná a divná postava, v jejíž blízkosti vždycky najdete černé kočky, extrémní zážitky a nevyčerpatelnou inspiraci. Komiks je ideální směsí temných stínů, zvrácených ohavností a líbezné roztomilosti.