Spalující vášeň - Madejová, Renáta, 1988- (Akcent, 2009)
Román Spalující vášeň zachycuje starosti a problémy studentky maturitního ročníku. Hlavní hrdinka Elen žije zdánlivě bezstarostný život. Má hodné a tolerantní rodiče, mladší sestru Kačenku a nadevše milujícího přítele Matěje. Krom školy by jí teoreticky nemělo nic dělat vrásky.