Klub záhad. Kluk ze záhrobí : napínavé příběhy se superlupou - Brezina, Thomas, 1963- (Klub záhad, 2009)
Dobrodrodružství party dětí, členů Klubu záhad, který odhaluje nadpřirozené jevy, duchy a přízraky.