Láska pro začátečníky - Semel, Nava, 1954- (Albatros a.s., 2009)
Sedm příběhů o lásce, které odkrývají tápání, váhání, odmítání a vzájemné přitahování - vějíř složený z protichůdných citů jako důsledek prvního setkání s láskou. Milostný příběh, který se rozvíjí na základě počítačové komunikace, zakázané setkání mezi dívkou a anglickým parašutistou před vznikem státu Izrael, zamilovaný pár, který se musí naučit, jak stát beze studu za svojí láskou proti celému světu, a další. Všechny příběhy se odehrávají v Izraeli v různých obdobích a situacích, jediné, co je spojuje, je láska, protože láska je od počátku světa neměnná.