4 tajemství Čtyřlístku. - Štíplová, Ljuba, 1930- (Čtyřlístek, 2009)
Ke čtyřicátému výročí vzniku Čtyřlístku připravila redakce novou knížku, která ve čtyřech příbězích odhaluje největší tajemství Čtyřlístku: Jak se Fifinka naučila tak zázračně vařit, jak se Myšpulín naučil prokazovat svoji chytrost, jak Bobík získal svou ohromnou sílu a jak se Pinďa přestal bát. Příběhy nás zavedou do říše hmyzu, pod led do Antarktidy, na jiné planety i do pohádkovéhé království