Dáma jeho srdce : Klub Bastion. - Laurens, Stephanie (Baronetka, 2009)
Zklamán z neúspěchu při hledání své nastávající, využije Charles nabídku svého bývalého velitele, aby pomohl pátrat po špionech operujících v blízkosti jeho sídla v Corwallu. Při vyšetřování narazí na Lady Penelope Selborneovou, s níž kdysi prožil milostné dobrodružství, a která jej stále ještě přitahuje. Odhaluje tajemství rodiny Selborneových, špionážní síť, a Penelepe uvězněnou uprostřed těchto intrik. Události nabývají dramatický a spád a Charlesovi se jeho teorie rozpadávají pod rukama. Současně však zjišťuje, že tato Lady je pro něj tou pravou.