Dívka, 15, flirtování po francouzsku - Limb, Sue, 1946- (BB/ART, 2009)
Jess má menší problém. Musí napsat dopis francouzskému studentovi Edouardovi, který k nim přijede na výměnný pobyt, a nějak se jí nedostává inspirace. Její neodolatelný vtip a výřečnost se najednou někam vytratily. Ale to by ještě nebylo tak strašné. Nejhorší je, že mu má poslat svou fotografii. Z téhle představy jí úplně naskakuje husí kůže. To by ovšem nebyla Jess, aby na něco nepřišla. Co takhle svou podobu trošku počítačově vylepšit? A koho jiného by měla poprosit o pomoc než svého nejlepšího kamaráda Freda? Úvodní díl k sérii o milé, ale praštěné Jess Jordanové nás zavede do doby těsně předtím, než spolu Jess a Fred začali chodit.