Ukradený vynález : případ pro tebe a Klub tygrů - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2009)
Přidej se k detektivům z Klubu Tygrů! Nenech si uniknout nic podezřelého a pomocí superlupy hravě přijdeš každé záhadě na kloub. Vydej se s Biggi, Patrikem a Lukem na dobrodružnou cestu do Londýna, kde budeš řešit záhadu zmizení robotů v rytířském brnění. Podaří se ti s kamarády odhalit zločince dřív, než dojde k uskutečnění nekalého plánu? Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky