Detektiv Klubko. Záhada fialového flašinetu - Scheffler, Ursel, 1938- (Detektiv Klubko, 2009)
Podezřelý flašinetář, zloděj v pyžamu, nebezpečný mlékař nebo pokrytecký přítel psů, ti všichni se snaží oblafnout detektiva Klubka.. Ten všechny překvapí svou bravurní logikou a ostrovtipem. Dokonce si posvítí i na neviditelného hosta i na problém s počítačem.. Podaří se vám společně vyřešit záhadu fialového flašinetu? Popadni detektivní lupu a pomoz Klubkovi s objasňováním případů.