Nahý vévoda - MacKenzie, Sally (Ikar, 2009)
První kniha z autorčiny volné série historických romancí, obohacená humorem a napínavým dobrodružstvím. Romantický vztah osiřelé Sarah Hamiltonové, která přijede do Anglie, a Jamese, vévody z Alvordu, je plný zvratů a prostoupený erotickým jiskřením.