Allie Finklová. Holčičí pravidla. - Cabot, Meg, 1967- (Allie Finklová, 2010)
První z řady příběhů o sympatické Allie, která se za nic na světě nechce s rodiči přestěhovat do nového domu, ve kterém očividně straší! Navíc by se musela rozloučit se svou nejlepší kamarádkou Mary Kay, která je sice poněkud rozmazlená a ufňukaná, ale přece jen je to kamarádka... Allie se rozhodne, že stěhování zabrání všemi způsoby. Život si usnadňuje všelijakými svéráznými pravidly, která nemilosrdně odhalují těžký život dítěte mezi ostatními dětmi a někdy i dospělými. Posuďte sami: Opravovat dospělé se nehodí Nesnášet lidi, hlavně dospělé, není slušné. Kamarádkám říkejte jen hezké věci, i když třeba nejsou pravda. Na druhý pokus už první dobrý dojem neuděláte. Pro slavné osoby platí jiná pravidla než pro nás ostatní.