Průvodce módním šitím : od střihu k modelu - Knight, Lorna (Slovart, 2009)
Příručka se srozumitelně a přehledně napsanými návody a velkým množstvím ilustrací ulehčujících pochopení textu v praktické kroužkové vazbě. Obsahuje techniky a rady, jak lze pracovat podle hotových střihů, popřípadě jak si můžeme střihy upravit podle postavy a svých představ nebo také navrhnout střihy vlastní a pak podle střihů ušít krásné a dokonale padnoucí oděvy. Rozšíří naše zkušenosti se šitím i zdobením oděvů strojovou výšivkou, aplikací, ažurou a podobně.