S Italem v kuchyni : originální recepty podle televizního pořadu - Ridi, Emanuele (Magazine, 2010)
S Italem... v kuchařce! Jedinečné setkání s oblíbeným televizním kuchařem Emanuelem Ridi, které vám přinese jen to dobré na každý den. Čeká vás přes 70 vybraných italských receptů, doplněných o šťavnaté fotografie jídel a četné snímky z natáčení pro pohodu u vašeho rodinného krbu i plotny.