Domácí prostředky pro zdraví. bylinky, speciální čajové směsi, ocet a olej, bahno, teplo, tvaroh a spol - Kovács, Heike (Ikar, 2010)
Nejdůležitější domácí prostředky, kterými se dají úspěšně léčit některá onemocnění a mírné potíže