Květinové dekorace : rozkvetlé nápady pro šikovné ruce od Valentina až po silvestra - Wagener, Klaus (Ikar, 2010)
Valentin, narozeniny, letní rodinná oslava, silvestrovská party s přáteli. Ozdobte interiér či zahradní stůl malými, romantickými nebo vtipnými květinovými dekoracemi. Darujte rozkvetlé nápady hýřící barvami přátelům. Aranžmá k nejrůznějším příležitostem: podrobné a přehledné návody na zhotovení z dostupných materiálů a popisy technik. Často stačí jen nepatrný trik, abychom uspěli.