Umění truchlit : případy soudce Ti - Lenormand, Frédéric, 1964- (Černá káva, 2010)
V provincii, která spadá pod správu soudce Ťi, se zařala šířit epidemie. Obyvatelé jsou přesvědčeni, že nákazu šíří mstící se duše oběšeného člověka. Soudci Ťi nastávají těžké časy: společně se svými pomocníky a třemi manželkami musí uklidnit obavatele, usmířit mnichy a najít vraha člověka, jemuž byla useknuta hlava.