Osudová láska - James, Eloisa, 1964- (Domino, 2011)
Tvořili dokonalý pár: uhrančivě přitažlivý vévoda z Fletcheru a nevinně krásná Poppy Selbyová. Londýnská smetánka je považovala za ozdobu každého společenského setkání a jejich romantická svatba se stala událostí sezony. Avšak za zavřenými dveřmi začalo prvotní okouzlení chladnout, až ...