Pachatelé dobrých skutků. - Kratochvíl, Miloš, 1948- (Mladá fronta, 2011)
Michal Souček a Filip Fialka jsou už známé firmy. Ve svém čtvrtém dobrodružství se rozhodnou, že se stanou skauty. Ovšem nejen tak ledajakými, ale moderními skauty- survivory, kteří dokážou přežít v divočině jen s kápézetkou.