Čarodějnice školou povinné. Akademie v ohrožení - Murphy, Jill, 1949- (XYZ, 2011)
Další díl oblíbené série o copaté smolařce Mildred je tady! Na akademii pro čarodějnice se děje něco velmi zvláštního. nová Mildredina učitelka je opravdu hodně divná, vůbec se jako učitelka nechová a Mildred má neblahé tušení. Co za tím je? Jak školu zachránit před nebezpečnou bytostí? Vymyslí Mildred vhodné kouzlo? Malá nezbednice se snaží přijít věci na kloub, ale jako vždycky se jí věci poněkud vymknou z rukou. Namíchá špatný lektvar, což má tragické následky, a aby toho nebylo málo, její kocour se nervově zhroutí.