Pokrmy z jednoho hrnce : syté polévky, rychlé restované pokrmy, snadná zapečená jídla (Ikar, 2011)
Syté polévky. Rychlé restované pokrmy. Snadná zapečená jídla Polévky, guláše, restovaná zelenina, rychlé večeře - při vaření v jednom hrnci se chutě promíchají, propojí, rozvinou, a proto patří takto uvařené pokrmy k nejchutnějším. Nádobu pak přenesete na jídelní stůl, zvednete poklici a můžete nabírat. Více než 80 receptů pro celou rodinu doplňují tipy a techniky s podrobným popisem, které zpříjemní každodenní vaření oblíbeného texasko-mexického chilli con carne, irského dušeného masa, italského osso bucca, exotického kedgeree či pad Thai...