Allie Finklová. Holčičí pravidla. - Cabot, Meg, 1967- (Euromedia Group, 2011)
Allie Finklová má zase o čem přemýšlet. Do její třídy ve škole na Sosnovém návrší přijde nová spolužačka - a dokonce až z Kanady! Nová spolužačka začne vytvářet dusno a komandovat celou čtvrtou třídu!